Klussendienst

Mevrouw Spijker is een erkend klusbedrijf, wij zijn aangesloten bij VLOK.

Onze klussendienst staat klaar voor zowel bedrijven als particulieren. Je kunt ons inhuren voor allerlei klussen in en om het huis en op kantoor, waarbij je de werkzaamheden geheel aan ons kunt uitbesteden. We staan voor heldere communicatie, eerlijk en open ondernemen, het leveren van professionele kwaliteit en luisteren naar de wensen van jou als klant. We bekijken de werkzaamheden, maken een heldere offerte waarin we beschrijven wat je kunt verwachten en gaan na goedkeuring aan de slag.

Wij werken volgens het 'gilde-systeem', waarbij onze meesterklussers tijdens het klussen hun expertise doorgeven aan onze klusvrouwen. Wij komen altijd met twee vrouwen de klus uitvoeren, een meesterklusser en een gezel. Zo leren we onze gezellen het werk in de praktijk. Wij werken in de regio Arnhem en omstreken. Met ons klusbedrijf bieden we klanten een betrokken, betrouwbaar en toegankelijk alternatief in een markt die door mannen wordt beheerst.

Wij kunnen alles na de ruwbouw-fase. Je kunt hierbij denken aan.....

Wanden plaatsen, zowel voorzetwanden als tussenwanden. Het plaatsen van vloeren, parket, plinten, deuren en kozijnen. (Klein)sloopwerk. Keuken of badkamer plaatsen of renoveren. Koud dak isolatie, dakgoten schoomaken. (Klein) stucwerk. Schilderwerkzaamheden, timmerwerk en behangen. Tegelen. Ikea spullen monteren, kasten en andere opbergruimte op maat maken en monteren. Kleine reparaties aan elektra zoals lampen ophangen, wandcontactdozen en lichtschakelaars vervangen. Koelkast deur omdraaien, een kattenluik aanbrengen, ontstoppen van de gootsteen. (Klein) waterleidingwerk. Ophangen van planken, schilderijen, gordijnrails, spiegels en nog veel meer.

We horen graag welke klus we voor je kunnen doen. Neem contact op voor een gratis kijkafspraak en een vrijblijvende offerte!


klusvrouw Jolanda

Meesterklusser en Docente


klusvrouw Nicole

Meesterklusser en Docente


klusvrouw Barbara

Algemeen Directeur en Meesterklusser